قابل توجه دانشجویانی که واحد پروژه کارشناسی را در نیمسال اول و دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸ اخذ نموده اند:

همانگونه كه دانشجويان گرامي مستحضر هستند، فرآيند اخذ و انجام پروژه هاي كارشناسي در ترم هاي گذشته به صورت حضوري انجام ميشد. در اين ترم، به دليل شيوع ويروس كرونا، هنوز امكان حضور دانشجويان امكان پذير نشده است و در نتيجه تصميم دانشكده مهندسي كامپيوتر بر اخذ و انجام پروژه به صورت غير حضوري است.

دانشجويان بايد موارد زير را براي اخذ پروژه كارشناسي رعايت كنند:

1. حداقل ١٠٠ واحد درسي پاس شده داشته باشد.
  2. دانشجوياني كه براي اولين بار واحد پروژه را در ترم جاري اخذ كرده اند، ميتوانند يك ترم ديگر واحد پروژه را تمديد كنند.
  3. مهلت اخذ و تعريف پروژه تا تاريخ ٣٠ فرودين ماه است. پس از اين تاريخ، به هيچ وجه امكان تعريف پروژه در ترم جاري وجود نخواهد داشت.
  4. دانشجوياني كه در ترم قبل واحد پروژه را اخذ كردهاند و هنوز دفاع نكرده اند، بايد در ترم جاري دفاع كنند.
  5. با توجه به شرايط فعلي و تاكيد دانشكده بر دفاع حضوري، روز پروژه كارشناسي در نيمه دوم شهريور ٩٩ برگزار خواهد شد تا همه دانشجويان وقت كافي براي پيشبرد پروژه و همچنين امكان حضور و دفاع از پروژه خود را داشته باشند.
  6. دانشجويان بايد جلسات منظم مربوط به كار پروژه خود را با استاد راهنما از طريق امكانات غيرحضوري مانند اسكايپ برگزار كنند. كم كاري در انجام پروژه به دليل شرايط فعلي به هيچ وجه قابل پذيرش نيست و در صورت عدم رضايت استاد راهنما، اجازه دفاع داده نخواهد شد.

براي اخذ پروژه كارشناسي دانشجويان بايد مراحل زير انجام دهند:

• صفحه واحد پروژه در آدرس زير بر روي سايت edmodo ايجاد شده است:

براي ورود به صفحه درس بايد از كليد ۷eez7n استفاده كنيد و در هنگام ورود نقش خود را student انتخاب كنيد. توجه داشته باشيد كه براي ورود مي توانيد از اكانت گوگل خود استفاده كنيد. در غير اين صورت قبل از مراجعه به آدرس فوق، در سايت به عنوان student ثبت نام كنيد.

• ليست پروژه هاي قابل اخذ در لينك زير قابل مشاهده است:

o/edit?usp=sharing

پس از اخذ يك پروژه، ليست دانشجويان به عنوان پروژه افزوده خواهد شد. بنابراين، براي اطلاع از ليست پروژه هاي قابل اخذ، در هر زمان بايد ليست فوق را چك كنيد و از بين پروژه هايي كه ليست دانشجويان آنها خالي است، يك عنوان را انتخاب كنيد.

• براي اخذ يك عنوان پروژه ،پس از انتخاب موضوع مورد علاقه خود، لطفا يك ايميل به استاد پروژه مورد نظر خود ارسال كنيد و هماهنگي لازم را با ايشان براي اخذ پروژه انجام دهيد. ايميل اساتيد در جدول زير قابل مشاهده است .توجه داشته باشيد كه استاد مربوطه پس از تاييد شما بايد موارد زير را به مسئول پروژه هاي كارشناسي (دكتر اميري) اطلاع دهد تا پروژه شما اخذ شده محسوب شود:

نام و نام خانوادگي- شماره دانشجويي- عنوان پروژه

توجه كنيد كه اگر پروژه گروهي است، بايد مشخصات تمامي اعضاي گروه ارسال شود. بنابراين، همه دانشجويان گروه

بايد به استاد مربوطه ايميل را ارسال كنند. دانشجويان توجه داشته باشند كه از ارسال موارد فوق به مسئول پروژه ها خودداري كنند و اين كار را از استاد راهنماي خود پيگيري كنند

ايميل استاد ايميل استاد

kanan_hr@yahoo.com

دكتر رشيدي كنعان   rebrahimpour@srttu.edu دكتر ابراهيم پور

h.shayegh@sru.ac.ir

دكتر شايق

s.hamidamiri@gmail.com

دكتر اميري
z.shirmohammadi@gmail.com دكتر شيرمحمدي   a.bosaghzadeh@sru.ac.ir دكتر بساق زاده