فراخوان مسابقه معماری طراحی سردر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از کلیه علاقمندان به صورت فردی و گروهی جهت شرکت در مسابقه طراحی دعوت می‌نماید.

موضوع:

طراحی سردر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

بررسی، برنامه‌ریزی و طراحی سردر شرقی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی؛ واقع در آدرس: تهران- لويزان- خيابان شهيد شعبانلو – دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائی. کد پستــی: ۱۶۷۸۸۱۵۸۱۱

• شرایط شرکت در مسابقه:
  • شرکت در این مسابقه برای استادان، دانشجویان، فارغ‌التحصیلان، دفاتر طراحی و مهندسین مشاور آزاد است.
  • طراح باید دارای تخصص دانشگاهی و یا تجربه در زمینه معماری یا سایر رشته‌های مرتبط طراحی باشد.
  • به آثاری که پس از مهلت مقرر به دبیرخانه مسابقه ارسال شود به هیچ وجه ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  • طرح‌ها و آثار ارائه شده مسترد نخواهد شد.
  • ارسال اثر توسط شرکت کنندگان به منزله اعلام مالکیت اثر است. در صورت اثبات عدم صحت این موضوع، شرکت کننده مورد نظر از مراحل مسابقه حذف خواهد شد.
  • لازم به ذکر است که هریک از طرح‌هاي ارسالی می‌تواند به‌عنوان طرح نهایی اجرا شود و دانشگاه مختار است تغییرات مورد نظر خود را بر روي طرح اعمال نمايد.
  • شرايط طرح
  • خلاقيت در طراحي
  • توجه به اصول معماري ايراني- اسلامي
  • توجه به رسالت دانشگاه تربيت دبير در جهت پيشبرد علم، فناوري، آموزش و تربيت متخصصين و هنرآموزان و دبیران فنی کشور
  • توجه به ويژگي نشانه‌اي بودن سردر دانشگاه در کنار توجه به اصولي چون رويت پذيري در بافت شهري، هويتمندي
  • توجه به ابعاد عملکردي سردر شامل مسائلي چون:
  • نورپردازي
  • عملکرد متناسب با شرايط موجود از جمله کنترل‌پذيري یکپارچه ورودی قسمت‌های مختلف دانشگاه شامل مجموعه ورزشی، استخر، ورودی پیاده و سواره و پردیس اصلی دانشگاه
  • مقياس مناسب
  • حل مسائل ترافيکي خيابان همجوار در ورود و خروج از داخل به بيرون و برعکس

• مدارک مورد نیاز:
  • کانسپت، مبانی طراحی طرح و توضیح پروژه
  • پلان‌ها، نماها و مقاطع به مقیاس ۱٫۱۰۰
  • تصاویر سه بعدی همراه با جزئیات مورد نیاز چون مصالح و رنگ و …
  • جزئیات اجرایی از مصالح و سازه
  • انیمیشن طرح جهت معرفی کامل‌تر فضا

* مدارک در قالب لوح فشرده CD یا DVD شامل فایل های مربوطه به دفتر دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی نحویل گردد

• معیارهای ارزشیابی:
  • خلاقیت و نوآوری در طراحی
  • هماهنگی با سایت، بستر طراحی و لحاظ نمودن استانداردها و ضوابط
  • هماهنگی طرح با بودجه اختصاصی پروژه
  • برنامه زمان‌بندی مسابقه:
  • مهلت ثبت نام از تاریخ ۳/۱۱/۱۴۰۱ تا ۱۰/۱۱/۱۴۰۱
  • آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه: ۲۰/۰۱/۱۴۰۲
  • زمان داوری: ۲۷/۰۱/۱۴۰۲
  • زمان اعلام نتایج: ۵/۲/۱۴۰۲
  • جوایز:
  • نفر اول: ۶۵۰/۰۰۰/۰۰۰ ريال و لوح تقدير
  • نفر دوم: ۳۵۰/۰۰۰/۰۰۰ ريال و لوح تقدير
  • نفر سوم: ۲۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ريال و لوح تقدير
  • به سه طرح برگزيده بعدي، لوح تقدير ارائه خواهد شد.
  • اسامی هیات داوران:
  • دکتر حمید ندیمی
  • دکتر عیسی حجت
  • دکتر جمال­ الدین مهدی­ نژاد
  • دکتر اسماعیل ضرغامی
  • دکتر محمدعلی خان محمدی
  • مهندس قدرت­ اله رسولی­ نژاد

از علاقمندان دعوت میشود جهت ثبت نام و معرفی تیم به دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید رجایی مراجعه نمایند.