برگزاری جشنواره انرژی های تجدیدپذیر در دو بخش ایده ها و دست ساخته ها

با استعانت از خداوند متعال، دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي، همزمان با برگزاری پنجمین همایش ملی مکانیک محاسباتی و تجربی در تاریخ ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ اقدام به برگزاری جشنواره انرژی­های تجدیدپذیر در دو بخش دست ساخته ها و ایده ها نموده است. چکیده ای از اطلاعات جشنواره عبارت است از :

• شرکت در جشنواره رایگان می باشد.
  • مهلت ارسال فرم های شرکت در جشنواره ۱۵ بهمن۱۴۰۱ می باشد.
  • به نفرات (گروه­های) برتر هدیه نقدی بین ۱ تا ۳ میلیون تومان اهدا می­گردد.
  • شرکت دانشجویان سراسر کشور در همه مقاطع تحصیلی و هر رشته تحصیلی در این جشنواره بلامانع است. فارغ التحصیلانی که تاریخ فارغ التحصیلی آنها ۱۴۰۰ و بعد از آن باشد نیز مجاز به شرکت می­باشند.
  • دست ساخته یا ایده مورد نظر می­بایست صرفا در موضوع یکی از انواع انرژی­های تجدیدپذیر شامل موارد زیر باشد:

خورشیدی، فوتوولتاییک، بادی، پیل سوختی، زمین­گرمایی، هیدروژن، ترموالکتریک، ترمیونیک، پیزوالکتریک، امواج، جزر و مد، زیست توده، برق آبی و هسته­ای

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در جشنواره به وب سایت همایش به آدرس https://cem2023.sru.ac.ir/ مراجعه شود

دبیرخانه پنجمین همایش ملی مکانیک محاسباتی و تجربی