قابل توجه متقاضیان پذيـرش بدون آزمـون مقطع كارشناسي ­ارشد و دکتری سال ۹۹

سامانه  آموزش مجازی به نشانیwww.lms.sru.ac.ir

نام کاربری:  شماره دانشجویی

رمز عبور:  کد ملی بدون صفر ابتدایی یا  شماره دانشجویی

در صورت وجود هرگونه سوال و مشکلي از طريق ایمیل  soee@sru.ac.ir پيگيری نمایید.

پذيرفته شدگان مقطع ارشد و دکتری مي توانند از روز شنبه  هفدهم آبان ماه جهت حضور در کلاس های خود به سامانه آموزش مجازی دانشگاه مراجعه نمايند.

جهت مشاهده برنامه  زمانبندی کلاسها به  سایت دانشکده خود مراجعه نموده و یا با  آموزش دانشکده خود تماس بگیرید

جهت مشاهده راهنما اینجا کلیک کنید

*********************************************

اطلاعیه شماره ۶

نحوه پذیرش غیر حضوری پذيرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری ورودي مهر ۱۳۹۹(بدون آزمون)

دانشگاه تربيت دبير شهيد رجائي

ضمن عرض تبريك به مناسبت ورود شما عزيزان به دانشگاه تربيت­ دبيرشهيد رجائي، زمان­بندي و نحوه ثبت نام و مدارک لازم برای پذیرش غیر حضوری به شرح زير اعلام مي­گردد، خواهشمند است با دقت كامل و رعايت زمان­بندي ذكر شده نسبت به انجام فرآیند تا آخرين مرحله اقدام نماييد.

جهت مشاهده اطلاعیه اینجا کلیک نمایید.

فرم اخذ تعهد از پذيرفته شدگان مشروط استعدادهاي درخشان مقطع ارشد سال ۱۳۹۹

فرم اخذ تعهد از پذيرفته شدگان مشروط استعدادهاي درخشان مقطع دكتري سال ۱۳۹۹

******************************

اطلاعیه شماره ۵

تکمیل فرم صلاحیت عمومی، پرداخت وجه و ارسال مدارک لازم به دانشگاه، توسط پذیرفته شدگان اولیه اعلام شده در اطلاعیه شماره ۴.

متقاضیان محترم می‌بایست، نسبت به تکمیل فرم صلاحیت عمومی سال ۱۳۹۹، پرداخت وجه و ارسال مدارک مندرج در فایل PDF، اقدام و حداکثر تا تاریخ چهارشنبه ۱۴/۰۸/۱۳۹۹ از طریق پست پیشتاز به دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، ارسال نمایند.

***********************************

اطلاعیه شاره ۴

اسامی پذیرفته شدگان اولیه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ (مقطع کارشناسی ارشد و دکتری)

قابل توجه متقاضیان محترم، اسامی اعلام شده در سایت دانشگاه، صرفاً اسامی پذیرفته شدگان اولیه و اعلام شده به سازمان سنجش می‌باشد. پذیرش قطعی، منوط به تأیید سازمان سنجش و تأیید صلاحیت عمومی متقاضیان است.

***************************

اطلاعیه شماره ۳

قابل توجه دانشجویان استعداد درخشان متقاضی استفاده از سهمیه پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد

با عنایت به افزایش ظرفیت سهمیه پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها برای سال  ۱۳۹۹ طبق دستورالعمل ارسالی از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، از دانشجویان کارشناسی استعداد درخشان و متعهد خدمت در آموزش و پرورش و متقاضی استفاده از سهمیه پذیرش بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد که حایز شرایط مندرج در شیوه‌نامه اجرایی پذيـرش بدون آزمـون مقطع كارشناسي ­ارشد هستند و جزو ۱۵ درصد برتر اول و یا ۱۰ درصد برتر دوم بین دانشجویان هم‌رشته و هم ورودی خود هستند و تاکنون اقدام به ارائه درخواست خود ننموده‌اند تقاضا می‌شود در اسرع وقت و حداکثر تا روز پنجشنبه ۹۹/۷/۱۰ مدارک خود را ه آدرس ایمیل MSC.REGISTER@SRU.ac.ir ارسال نمایید.

******************************

اطلاعیه شماره ۲

قابل توجه دانشجویان ۱۰ درصد برتر دوم (۲۵ درصد) متقاضی پذیرش بدون آزمون در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد

در صورت پر نشدن ظرفیت مجاز به وسیله ۱۵ درصد برتر ، دانشگاه می تواند تقاضای پذیرش بدون آزمون ۱۰ درصد دوم (۲۵ درصد) را مورد بررسی قرار دهد.

لذا متقاضیان واجد شرایط ضمن مطالعه دقیق اطلاعیه «فراخوان یا نحوه ثبت نام متقاضيان پذيرش بدون آزمون برای کارشناسی ارشد ۹۹» مدارک خود را تا تاریخ ۲۵ شهریور ۹۹ به آدرس ایمیل MSC.REGISTER@SRU.ac.ir ارسال نمایید.

************************************************

شیوه‌نامه اجرایی پذيـرش بدون آزمـون مقطع كارشناسي ­ارشد و دکتری

مقطع کارشناسی ارشد مقطع دکتری
شیوه‌نامه اجرایی پذيـرش بدون آزمـون مقطع كارشناسي ارشد ۹۹ فراخوان پذيـرش بـدون آزمـون استعدادهای درخشان در مقطع دكتـری ۹۹

فراخوان یا نحوه ثبت نام متقاضيان پذيرش بدون آزمون

برای کارشناسی ارشد ۹۹

دستورالعمل ارائه تسهيلات به برگزيدگان علمي (ﭘﺬﯾﺮش ﺑﺪون آزﻣﻮن) مقطع دﮐﺘﺮي ۹۹
برگ درخواست پذیرش بدون آزمون دانشجومعلم ترم آخر یا دانش‌آموخته ممتاز برای کارشناسی ارشد ۹۹ فرم ثبت اطلاعات و رزومه برای پذیرش بدون آزمون دكتري ۹۹

برگ درخواست پذیرش بدون آزمون برگزیده المپیادها

برای کارشناسی ارشد ۹۹

برگ درخواست پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دكتري ۹۹-فرم شماره ۱
توجه : در مدارک درخواستی پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد ، دارا بودن گواهی رتبه ۱۵ درصد(بند ۸) به جای فرم اعلام رتبه ( بند ۶) کفایت می کند.
فرم مخصوص دانشجويان سال آخر كارشناسي ارشد برای پذیرش بدون آزمون دكتری ۹۹-فرم شماره۲
توصیه‌نامه برای متقاضیان بدون آزمـون مقطع دكتـري ۹۹

در ضمن برای ارایه برگ درخواست پذیرش بدون آزمون و گواهی ۱۵ درصد یا فرم اعلام رتبه نیازی به مراجعه حضوری نیست و متقاضی قسمت مربوط به داوطلب را تکمیل و امضا نموده و تصویر آن را به ایمیل اشاره شده ارسال نماید.