سومین جلسه کارگروه عفاف و حجاب

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبر داد؛
به گزارش کارشناس اداره مطالعات و برنامه ریزی، سومین جلسه کارگروه عفاف و حجاب در چهارشنبه ۳۰ آذر راس ساعت ۸:۳۰ در دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم که حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا فضلعلی مسئول محترم نهاد، آقای دکتر صلواتی معاون فرهنگی، رئیس نظارت آقای دکتر سلطانی، معاون دانشجویی آقای دکتر طهماسبی، آقای نجفی، آقای دکتر ریحانی، خانم دکتر قربان، خانم دکتر نژادی و خانم دکتر محمدی حضور داشتند به تشریح مقوله حجاب و عفاف پرداخته شد. درابتدای جلسه حاج آقا فضلعلی با تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه و اشاره به تشکیل ۵ کمیته (تدوین قوانین و مقررات، تامین محتوا، طراحی و تهیه و توزیع لباس، تبلیغ و رسانه و انضباطی) که در جلسات قبلی مقرر شده بود از مسئولین اجرای هر کمیته خواسته شد گزارش عملکرد خود را به تفصیل تشریح نمایند.در ابتدا آقای دکتر طهماسبی با تاکید بر اصلاح نگرش حجاب، ارتقا مرحله ای شدن وضعیت حجاب و انجام طرح های پژوهشی در حوزه حجاب و ارائه الگوهای موفق درکشور مالزی را عنوان کردند. خانم دکتر نژادی، در خصوص هزینه تهیه پوشش مناسب و نحوه قرار داد با شرکت های تولیدی اظهار نظر کردند. آقای دکتر طهماسبی معاون محترم دانشجویی نیز یر لزوم اصلاح نگرش و کار پژوهشی درباره حجاب و عفاف تاکید کردند. آقای دکتر صلواتی با اشاره به اصلاح نگرشی حجاب و باورپذیری این مقوله، بر معرفی واقعیت دانشگاه تربیت دبیر شهیدرجابی به دانشجویان و همکاران تاکید داشتند. ایشان همچنین با اشاره به ویژگی های حضرت زهرا سلام الله علیها، خاطر نشان کردند که حجاب به انسان عمق می دهد و از آسیب های اجتماعی حفظ می کند. در ادامه ، آقای دکتر ریحانی به بحث بودجه و رسانه و حمایت های مالی اشاره کردند. آقای دکتر سلطانی به سرمایه گذاری در طراحی لباس پرداختند. همچنین خانم دکتر قربان از رای زنی و تبادل نظر با وزارت صمت(بخش بازرگانی) در این خصوص سخن گفتند. در این نشست همچنین حاج آقا فضلعلی با معرفی حضرت زهرا سلام الله علیها به عنوان الگوی تمام عیار حجاب و عفاف بر مشارکت مجموعه دانشگاهی و بکارگیری تمام ظرفیت های موجود با مراکز تولیدی در طراحی و توزیع لباس تاکید کردند. در پایان خانم دکتر محمدی،با ارائه مدل های از پوشش، برگزاری نمایشگاه، جشنواره و همایش با محوریت نوع و طرح لباس را پیشنهاد دادند.