سرپرست دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو: چهار قطب جدید تربیت دبیر در کشور تأسیس خواهد شد

جمال الدین مهدی نژاد، سرپرست دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی ضمن بازدید از نمایشگاه رسانه های ایران واقع در مصلی تهران در روز چهارشنبه ۲ اسفند ماه، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو اظهار داشت:

🔸تأمین تمام معلمان مورد نیاز کشور باید از طریق دو دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی صورت بگیرد.

🔸در آخرین جلسه هئیت امنا تصویب شد که دانشگاه شهید رجایی چهار قطب جدید در سطح کشور داشته باشد. تجمیع همه استان‌ها در پایتخت مشکلات زیادی مانند ترافیک و تراکم را ایجاد و فشار مالی زیادی بر دانشجویان تحمیل کرده است.

🔸امکان شرکت در دوره‌های تحصیلات تکمیلی برای همه دبیران فراهم است و این دانشگاه آمادگی تأمین هرگونه نیاز تحصیلی در هرمقطعی برای رشته‌های فنی را دارد.