ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه خبر داد:

سومین جلسه از دیدار دانشکده‌ای دانشجویان شاهد و ایثارگر با اساتید مشاور در روز دوشنبه مورخ ۸ آبان در دانشکده مهندسی عمران برگزار شد.

رئیس ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر دراین‌باره اعلام کرد که این جلسه با حضور ریاست دانشکده آقای دکتر غفار پور جهرمی، معاونین محترم دانشکده، اساتید مشاور و همکاران تشکیل شد.

رئیس دانشکده عمران در این جلسه ضمن خوشامدگویی به دانشجویان شاهد و ایثارگر خدمت به آن‌ها را از بزرگ‌ترین افتخارات و واجبات دانست و تحقق به این هدف را در مشارکت همگانی دانشجویان و ارتباط بیشتر آن‌ها با اساتید مشاور بیان کرد و نیز خاطرنشان کرد اولویت اساتید مشاور ارتقا سطح علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر است.

رئیس ستاد شاهد و ایثارگر هدف از برگزاری این جلسه را معارفه، تبیین آیین‌نامه و انتظارات ستاد شاهد و ایثارگر از اساتید مشاور بیان کرد؛ و نیز افزود در انتهای جلسه به‌واسطه جو دوستانه از دانشجویان نظرخواهی شد و آن‌ها پیشنهادات و انتقادات خود را بیان کردند.20171030_12414320171030_12522220171030_125158