جلسه تكريم رئيس دانشكده مهندسي مكانيك برگزار شد

در روز دوشنبه مورخ ۹۶/۸/۸ جلسه تكريم رئيس دانشكده مهندسي مكانيك جناب آقاي دكتر غلامحسن پايگانه برگزار شد.

اين جلسه با حضور اساتيد و همكاران دانشكده مكانيك وساير دانشكده‌ها در سالن شهيد باهنر برگزار شد. جلسه با قرائت آياتي چند از كلام ال… مجيد آغاز و سپس دكتر مقصودي به عنوان مجري گزارشي از عملكرد علمي و مديريتي دكتر پايگانه ارائه كردند.

دكتر علي پوركمالي معاون آموزشي دانشگاه و از اساتيد دانشكده ضمن تشكر از زحمات و اقدامات دكتر پايگانه، به شرح مختصري از فعاليت هاي انجام شده توسط دكتر پايگانه پرداختند.  سپس دكتر پايگانه ضمن تشكر از تمامي همكاران و اساتيد دانشگاه به خاطر حضور و برپايي اين مراسم گزارشي اقدامات صورت گرفته در دوران مديريتي خود ارائه كردند. در پايان دكتر پايگانه ضمن آرزوي موفقيت براي  دكتر كدخداپور به عنوان رئيس جديد دانشكده، از برپايي اين مراسم تشكر نمودند.

دكتر كدخداپور نيز در اين مراسم ضمن تشكر از اقدامات صورت گرفته در دوران رياست دكتر پايگانه، ايشان را به عنوان پدر و پيشكسوت دانشكده خواندند و خواهان استفاده هرچه بيشتر از رهنمودهاي ايشان شدند. در پايان لوح تقدير و هدايايي به رسم ياد بود از طرف دانشكده و اساتيد به دكتر پايگانه اهدا شد.

dsc_0359 dsc_0378