ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر خبر داد:

پنجمین جلسه از دیدار دانشکده‌ای دانشجویان شاهد و ایثارگر با اساتید مشاور در روز سه‌شنبه مورخ ۹ آبان در دانشکده مواد و فناوری‌های نوین برگزار شد.

سرکار خانم سید جوادی مشاور رئیس دانشگاه همانند گذشته ارتقا سطح علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر را اولویت ستاد دانست و در این راستا انتظارات خود از قبیل راهنمایی، کمک به دانشجویان، صلاحیت انتخاب واحد در ترم‌های آتی را برای اساتید مشاور بیان کرد.

رئیس دانشکده مواد و فناوری‌های نوین جناب آقای دکتر ذاکری در این جلسه ابتدا ضمن خوشامدگویی به دانشجویان شاهد و ایثارگر از درک نشدن وضعیت خانواده‌های ایثارگر توسط مردم انتقاد کرد و به‌واسطه همزادپنداری خود با دانشجویان شاهد و ایثارگران از آن‌ها حمایت نمود و در ادامه خاطرنشان کرد سربلندی کشور به‌واسطه پدران آن‌ها بوده و باید به خاطر این موضوع فرزندان سرخود را بالاگرفته و به خود افتخارکنن. وی نیز تاکید بر الگو بودن و سرآمد بودن دانشجویان در عرصه علمی، فرهنگی کرد و خواستار فکر و ایده جدید شد تا با کمک اساتید مشاور راهگشای مشکلات کشور باشند.

در انتهای این جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان شکل گرفت و آن‌ها مشکلات خود را به رئیس دانشکده درمیان گذاشتند.

20171031_14093620171031_1412410 20171031_141304