روابط عمومی دانشگاه خبر داد

چهارمین کنگره بین المللی بزرگداشت مقام علمی و معنوی بانو امین با دبیر علمی عضو هیات علمی دانشگاه شهید رجائی به کار خود خاتمه داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، چهارمین کنگره بین المللی بزرگداشت مقام علمی ومعنوی بانو امین در۲۴ و ۲۵ آبان درمشهد مقدس به همت کانون فرهنگی بانو مجتهده امین و با مشارکت آستان قدس رضوی، جامعه الزهرا، جامعه المصطفی العالمیه، مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران تهران، مجمع جهانی اهلبیت ومکتب نرجس(س) برگزار گردید. دراین کنگره بین المللی که به ریاست و دبیری خانم مجتهده زهره صفاتی و با مسئولیت کمیته علمی توسط خانم دکتر زهرا کاشانیها دانشیار دانشگاه شهید رجائی و سخنرانان داخلی وخارجی برگزار گردید، صاحبنظران و اندیشمندان برجسته به سخنرانی و ارائه مقاله پرداختند. دکتر کاشانیها به عنوان دبیر علمی این کنگره بین المللی در حال حاضر ریاست دانشکده علوم انسانی دانشگاه شهید رجائی را بر عهده دارد.

بر اساس این گزارش، در این کنگره بین المللی آقایان آیت الله رئیسی تولیت محترم مقام معظم رهبری درآستان قدس، دکتر اسماعیل منصوری لاریجانی، حجه الاسلام شیخ امیــن اسماعیل ترمس از اساتید حوزه و دانشگاه لبنان، آیت الله سید محمد قائم مقامی، وخانمها دکتر دلال عباس نویسنده و استاد دانشگاه بیروت، استاد فخرالسادات قلمکاریان از شاگردان بانو امین و علویه همایونی و استاد طاهره موسوی نویسنده و استاد اخلاق و تفسیر به ایراد سخنرانی پرداختند. همچنین مقالاتی توسط دکتر عبد الإله العرداوي و خانم دکتر امل الحسینی از دانشگاه کوفه و خانم خدیجه شهاب استاد دانشگاه بیروت و خانم نادین یحفوفی ارائه گردید.