روابط عمومی دانشگاه خبر داد

از شش نفر از پرسنل و اساتید محترم دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نائل گردیده اند، تقدیر شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در روز دوشنبه ۲۳ مهرماه ۱۳۹۷ از زحمات صادقانه و خالصانه چند نفر از پرسنل و اساتید معزز دانشگاه تقدیر شد.

بر اساس این گزارش، در نشست صمیمی که با حضور مدیر حوزه ریاست، دکتر سعید علیائی، مدیر امور اداری و منابع انسانی دانشگاه، آقای محسن مختاری، و رئیس دانشکده مهندسی مکانیک، آقای دکتر جواد کدخداپور تشکیل گردید از آقایان مهندس محمدرضا کریمی، مدرس دانشکده مهندسی مکانیک، مهدی سالمی سهی، حسین عسکری لیاولی و سرکار خانم مریم براهیمی که پس از سال ها تلاش و خدمت صادقانه به افتخار بازنشستگی نائل شده بودند، تقدیر به عمل آمد.

همچنین در مراسمی دیگر نیز از زحمات آقای هاشم ذوالقدر با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، آقای دکتر علی پورکمالی، تقدیر به عمل آمد.

علاوه بر این، در حاشیه نشست هیات رئیسه دانشگاه به تاریخ ۲۲ مهرماه که با حضور آقای دکتر غلامعلی احمدی تشکیل گردیده بود، ایشان گزارشی از پیگیری تفاهم نامه دانشگاه با دانشگاه اهل بیت (ع)  ارائه نمودند و در همان نشست نیز به پاس بیش از سی سال خدمت عالمانه و صادقانه، از ایشان تقدیر به عمل آمد.

sdr

img_20181019_090823