روابط عمومي دانشگاه گزارش داد

حضور اساتيد، دانشجويان و مسئولان دانشگاه در راهپيمايي ۲۲ بهمن

به گزارش روابط عمومي دانشگاه،‌ همگام با اقشار مختلف كشورو ملت شريف ايران اساتيد، دانشجويان و مسئولان دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي نيز افتخار حضور در راهپيمايي ميليوني ۲۲ بهمن ماه داشته اند.

بنا بر اين گزارش،  علاوه بر مشاركت اساتيد، دانشجويان و مسئولان دانشگاه در راهپيمايي در خصوص حضوردانشجويان حاضر در خوابگاه هاي مختلف نيز با همت و همكاري بسيج دانشجويي و معاونت اداري و مالي  و با تدارك اياب و ذهاب و سازماندهي بسيج دانشجويي امكان حضور اين دسته از دانشجويان نيز فراهم گرديد.

همچنين معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه نيز با هماهنگي به عمل آمده از سوي وزارت علوم،‌تحقيقات و فناوري با برپايي غرفه دانشگاه هم گام باساير دانشگاه هاي تهران در خيابان انقلاب و در جوار دانشگاه تهران از مردم و علاقه مندان به آشنايي با دانشگاه پذيرايي به عمل آوردند.

[rev_slider slider54]