فدراسيون سرآمدان علمی ايران منتشر كرد

دانشگاه شهید رجایی در فهرست مراکز دارای سرآمد علمی كشور

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ، بر اساس اعلام  فدراسیون سرآمدان علمی ایران، دانشگاه تربيت دبير شهید رجایی موفق به کسب رتبه نهم بین مراکز دارای سرآمد علمی ایران گرديد.

این فهرست كه با رصد كليه دانشگاه ها، موسسات آموزش عالي و پژوهشگاه های کشور صورت گرفته فهرست ۴۴ دانشگاه برتر ايران را كه پژوهشگران آن موفق به اخذ  گرنت های پژوهشی و آزمایشگاهی شده اند را  همراه رتبه بندي اعلام نموده است.

بر اساس این گزارش،  براساس پايش توليدات علمي كليه پژوهشگران كشور،‌ ۱۰۰ نفر برتر آنها بر اساس آيين نامه اين فدراسيون امكان برخورداري از گرنت ويژه گرديه اند. كه سه عضو هیات علمی دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي نيز به عنوان سرآمدان  علمی ایران در اين ليست قرار دارند.

شایان ذکر است که  بر اساس اين رتبه بندي جایگاه این دانشگاه  با دارا بودن سه عضو هيآت علمي، بالاتر از دانشگاه های شهيد بهشتي(رتبه ۱۶)، صنعتی اصفهان(رتبه۱۱)، صنعتی، خواجه نصیرالدين طوسي(رتبه ۱۲)، شیراز(رتبه ۳۷)، علم و صنعت ايران( رتبه ۳۸) و فردوسی مشهد(رتبه ۴۳) قرار دارد

ضمن تبريك به جامعه اعضاي هيئت علمي دانشگاه از خداوند متعال براي اين اساتيد فرهيخته ار درگاه خداوند متعال توفيقات روز افزون را خواستاريم.

(لینک معرفی فدراسیون)