معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد

اعضای هیات علمی دانشگاه شهید رجایی در فهرست سرآمدان علمی ایران

به گزارش روابط عمومي دانشگاه،‌ بر اساس انتشار فهرست سرآمدان علمی ایران. دانشگاه تربيت دبير شهید رجایی مفتخر است که سه نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه در فهرست این سرآمدان قرار دارند. این فدراسیون حمایت های مادی در قالب گرنت های پژوهشی و آزمایشگاهی از این اعضا به عمل آورده است. فهرست این سرآمدان به شرح زیر است:

دکتر مهدی نیک عمل، دانشیار گروه فیزیک دانشکده علوم پایه
دکتر جواد بهشتیان، استادیار گروه شیمی دانشکده علوم پایه
دکتر رضا ابراهیم پور، دانشیار گروه هوش مصنوعی دانشکده مهندسی کامپیوتر

خاطر نشان مي گردد که اين فدراسيون از زير مجموعه هاي معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مي باشد.،

بر این اساس، دانشگاه تربيت دبير شهید رجایی موفق به کسب رتبه نهم بین مراکز دارای سرآمد علمی ایران گرديد. این فهرست كه با رصد كليه دانشگاه ها، موسسات آموزش عالي و پژوهشگاه های کشور صورت گرفته فهرست ۴۴ دانشگاه برتر ايران را كه پژوهشگران آن موفق به اخذ گرنت های پژوهشی و آزمایشگاهی شده اند را رتبه بندي نموده است.

بر اساس این گزارش، كه ۱۰۰ دانشگاه برتر كشور را معرفق نموده است.سه عضو هیات علمی دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي به عنوان سرآمدان علمی ایران معرفی گردیده اند.

شایان ذکر است که بر اساس اين رتبه بندي جایگاه این دانشگاه بالاتر از دانشگاه های صنعتی اصفهان، صنعتی خواجه نصیر، شیراز، علم و صنعت وفردوسی مشهد قرار دارد.

ضمن تبريك به اجامعه اعضأ هيئت علمي دانشگاه از خداوند متعال براي ايشان توفيقات روز افزون را خواستاريم.
slider12-225x160