دیدار سرپرست دانشگاه با رئیس صندوق رفاه دانشجویان

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی که عصر روز دوشنبه در تاریخ ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ سرپرست دانشگاه جناب آقای دکتر مهدی نژاد طی هماهنگی انجام شده از سوی معاونت دانشجویی با جناب آقای دکتر گنجی رئیس محترم صندوق رفاه دانشجویان  دیدار و گفتگو کردند. ریاست محترم دانشگاه  در این دیدار بر راهبردی بودن دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از جمله فنی بودن دانشگاه و جذب دانشجویان نخبه از اقصی نقاط کشور  تاکید کردند و خواستار برقراری حمایت صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در بخش های تغذیه، خوابگاه و وام های ضرور شدند. آقای دکتر گنجی نیز ضمن خوش آمدگویی به نمایندگان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی پیرو قولی که در نشست معاونان دانشجویی دانشگاه­ ها در اهواز داده بودند عنوان کردند که درصورت حمایت مجلس، دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نیز همانند سایر دانشگاه های کشور از مزایا و رفاهیات دانشجویی برخوردار خواهند شد. در ادامه دیدار، معاون دانشجویی دانشگاه آقای دکتر طهماسبی و آقای مهندس آذر کیش مدیر طرح برنامه و بودجه دانشگاه نیز در خصوص ظرفیت های فنی و حرفه ای دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نکاتی را بیان کردند.