ارائه گزارش فرصت مطالعاتی آقای محمد علی قرات در دانشگاه مونیخ آلمان

گزارش سفر آقای محمد علی قرائت دانشجوی مقطع دکتری در رشته فیزیولوژی ورزش این دانشکده با حضور ریاست دانشکده، مدیر گروه فیزیولوژی ورزش، اساتید و دانشجویان به تاریخ ۱۶/۰۲/۱۳۹۷ در ساعت ۱۲ در سالن کنفرانس دانشکده برگزار گردید.

در آغاز، آقای دکتر کاشف بعنوان مدیر گروه فیزیولوژی ورزش و استاد راهنما ، ضمن خوش آمدگویی به معرفی دانشجو و دوره مطالعاتی مذکور پرداختند. در ادامه، ریاست دانشکده آقای دکتر طهماسبی به ایراد سخنانی پیرامون اهمیت تعامل با دانشگاه های بین المللی و ایجاد فرصت های بیشتر مطالعاتی برای دانشجویان و اساتید در آینده پرداختند. سپس آقای قرائت به ارائه گزارش خود پرداخت.

دانشجوی نامبرده در این گزارش به معرفی دانشگاه “Technical University of Munich” و دانشکده علوم ورزشی و سلامت پرداخت و سپس به نکات علمی و فرهنگی و اجتماعی موجود در دانشگاه اشاره نمود. در ادامه، عناوین اصلی مباحث ایشان قابل مشاهده است.

• معرفی دانشگاه فنی مونیخ، دانشکده علوم ورزشی و سلامت و گروه بیولوژی ورزش
  • معرفی امکانات ورزشی موجود در دانشکده
  • معرفی کادر علمی گروه بیولوژی ورزش، آزمایشگاه ها و امکانات موجود علمی
  • معرفی تکنیک ها و تجهیزات مورد استفاده در آزمایشگاه بیولوژی ورزش