در بیستمین نشست هیات رئیسه دانشگاه مطرح شد: لزوم ایجاد سراهای دانشجویی برای دانشجومعلمان متاهل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بیستمین نشست هیات رئیسه دانشگاه صبح امروز دوشنبه ۲۱ شهریورماه در سالن جلسات حوزه ریاست تشکیل شد. در این نشست ضمن تبادل نظر و بررسی راهکارها و اخذ تدابیر لازم برای آغاز سال تحصیلی جدید، معاونان دانشگاه از برنامه های حوزه خود برای آغاز سال تحصیلی جدید گزارش دادند.

در بخش دیگری از این نشست، به موضوع احداث سراهای دانشجویی دانشجویان متاهل پرداخته شد. آقای دکتر جمال الدین مهدی نژاد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ریاست محترم جمهور و همچنین مصوبات و دستورالعمل های بالادستی بر لزوم ایجاد سراهای دانشجویی شایسته دانشجومعلمان این دانشگاه تاکید نمودند. گفتنی است در این جلسه آقای دکتر میرمحمدی، معاون دانشجویی و آقای دکتر اسماعیل پور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع به ارائه گزارش از پیگیری موضوع سراهای دانشجویی پرداختند.

تصویب و اختصاص بودجه برای برگزاری هفته ملی پژوهش و فناوری و نیز مراسم ستاد شاهد و ایثارگر از دیگر موضوعات مورد بحث این نشست بود.

sdr

dav