دانشکده مهندسی کامپیوتر خبر داد:

در شانزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران در رمزشناسی و امنیت اطلاعات که امسال ۶ و ۷ شهریورماه  ۱۳۹۸ درشهر مقدس مشهد و دانشگاه فردوسی  برگزار گردید، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی آقای مهندس مهیار شریعت موفق به کسب عنوان پایان نامه شایسته ی تقدیر در سال ۱۳۹۸ در حوزه رمز و امنیت گردید. همه ساله انجمن رمز ایران از رساله‌های دکتری برتر و قابل تقدیر، پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد برتر و قابل تقدیر که در زمینه‌های مرتبط با انجمن رمز باشند، قدردانی می‌نماید. ارزیابی رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها بر اساس آئین‌نامه انتخاب رساله و پایان‌نامه برتر مصوب انجمن رمز ایران توسط کمیته داوران صورت می‌گیرد و از منتخبین در مراسم اختتامیه کنفرانس بین‌المللی انجمن رمز ایران با اعطای جوایز قدردانی به عمل می آید.

همین طور در این مراسم، برترین های کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران معرفی شده و با اهدای لوح تقدیر از آنان تجلیل شد که دکتر معصومه صفخانی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر به عنوان داور برتر در شانزدهمین کنفرانس بین المللی انجمن رمز ایران در رمزشناسی و امنیت اطلاعات معرفی و از ایشان تجلیل گردید. همین طور سرکار خانم دکتر معصومه صفخانی به عنوان استاد راهنمای پایان نامه شایسته تقدیر نیز معرفی شدند و از ایشان قدردانی به عمل آمد.

dsc_008223 photo_2019-09-01_15-50-47 photo_2019-09-02_15-07-31 photo_2019-09-02_15-09-20