حضور معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در دانشکده علوم ورزشی

در روز دوشنبه به تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۹ دانشکده علوم ورزشی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی میزبان آقای دکتر صادق ستاری فرد معاونت محترم تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش بود. در ابتدای این جلسه آقای دکتر صالح پور، رئیس دانشکده، ضمن خوش آمد گویی به ایشان به معرفی دانشکده علوم ورزشی و اعضای هیات علمی آن پرداختند. در این جلسه در خصوص برنامه های معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش و استفاده از ظرفیت های علمی و تخصصی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در جهت تحقق این برنامه ها گفتگو و تبادل نظر شد و مقرر گردید که در این خصوص جلسات منظم مشاوره ای و تخصصی برگزار شود. در ادامه آقای دکتر جمال الدین مهدی نژاد، سرپرست دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، نیز بر ارتباط مستمر و مداوم و استفاده از ظرفیت های دانشگاه با وزارت آموزش و پرورش تاکید کردند.