حضور سرلشکر صفوی در یازدهمین نشست شورای سیاستگذاری کنگره بین‌المللی دانشمند برجسته شهید حسن طهرانی مقدم

به گزارش کمیته اطلاع رسانی کنگره،  یازدهمین نشست شورای سیاستگذاری نخستین کنگره بین المللی دانشمند برجسته شهید حسن طهرانی مقدم، صبح روز دوشنبه ششم شهریورماه در سالن شهید باهنر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد. در این نشست که با حضور دکتر مهدی نژاد سرپرست دانشگاه و دبیرکل کنگره، سردار دکتر محمد طهرانی مقدم رییس شورای سیاستگذاری و عضو شورای عالی ، دکتر یوسف نوری وزیر سابق آموزش و پرورش و عضو شورای عالی و سیاستگذاری، دکتر مجتبی قربانی دبیر اجرایی، دکتر خادمی دبیر علمی، مسئولان کمیته های کنگره و نیز سردار سرتیپ پاسدار علی بلالی نماینده فرمانده نیروی هوافضای سپاه، دکتر صادق دوست نماینده کمیسیون ملی آیسسکو، نمایندگان مراکز علمی و دانشگاهی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه عالی دفاع ملی، دانشگاه نیروی هوافضای سپاه، سردار هاشمی دانا مدیرعامل خبرگزاری دفاع مقدس و سایر میهمانان برگزار شد، دکتر مهدی نژاد طی سخنانی ضمن خیر مقدم به حاضران و تشکر از سرلشکر پاسدار دکتر صفوی ، توضیحاتی در خصوص تشکیل کنگره ارایه داد.

لینک کامل خبر در تارنمای کنگره+گزارش تصویری+دو نماهنگ از نشست: https://conghtm.sru.ac.ir/fa/news.php?rid=67