جناب اقای دکتر عیسی نیک عهد به عضویت جدید گروه معماری سیستم های کامپیوتری دانشکده مهندسی کامپیوتر درآمدند.

جناب اقای دکتر عیسی نیک عهد به عضویت جدید گروه معماری سیستم های کامپیوتری دانشکده مهندسی کامپیوتر در آمدند.

شرح مختصری از فعالبت های ایشان در زیر آمده است

«ایشان مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش سخت افزار در سال ۱۳۸۹ از دانشگاه شیراز و مدرک کارشناسی ارشد و دکتری خود را به ترتیب در سال‌های ۱۳۹۱ و ۱۳۹۷ در گرایش معماری سیستم‌های کامپیوتری از دانشگاه صنعتی امیرکبیر دریافت نموده است. ایشان پایان­­ نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری خود را در حوزه محاسبات کوانتومی، معماری و طراحی فیزیکی کامپیوترهای کوانتومی در آزمایشگاه طراحی خودکار مدارات کوانتومی (QDA) تحت نظارت دکتر مرتضی صاحب‌الزمانی و دکتر صدیقی به انجام رسانده است. ایشان بیش از ۷ سال سابقه کاری در حوزه پیاده‌سازی رادیو نرم‌افزارها و آنتن‌های مخابراتی در شرکت­های معتبر دولتی دارد.»

تمرکز فعلی ایشان در حوزه محاسبات کوانتومی، طراحی فیزیکی کامپیوترهای کوانتومی، کدهای تصحیح خطای کوانتومی و طراحی خودکار مدارهای کامپیوتری است.

از حوزه ­های تحقیقاتی مورد علاقه­ ایشان می توان طراحی خودکار مدارهای کوانتومی، کدهای تصحیح خطای کوانتومی، طراحی خودکار مدارهای کامپیوتری، پردازش موازی، سنتز مدارهای دیجیتال، سنتز سطح بالا و سیستم ­های نهفته نام برد.