جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی دانشکده مهندسی کامپیوتر ورودی مهر ۱۴۰۰

جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی مهندسی کامپیوتر ورودی ۱۴۰۰ روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۸/۱۲ بصورت مجازی ساعت ۱۲ الی ۱۳:۳۰ برگزار خواهد شد. در این جلسه رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر(آقای دکتر رضا ابراهیم پور)، معاون آموزشی دانشکده(آقای دکتر سید حمید امیری)، معاون پژوهشی دانشکده (آقای دکتر علیرضا بساق زاده) به معرفی دانشکده، تاریخچه، دستاوردها، گروه های آموزشی فعال، اعضای هیات علمی، امکانات و تجهیزات آموزشی و پژوهشی دانشکده خواهند پرداخت. در ادامه مدیران محترم گروه های آموزشی دانشکده، خانم دکتر معصومه صفخانی(مدیر گروه نرم افزار) و خانم دکتر زهرا شیر محمدی (مدیر گروه معماری سیستم های کامپیوتری) و آقای دکتر محمد کلانتری (مدیر گروه هوش مصنوعی) در ارتباط با معرفی گروه های آموزشی و تمرکز های تخصصی فعال در دانشکده و برنامه درسی و سیلابس واحدها و قوانین آموزشی توضیحاتی را ارائه خواهند فرمود. در انتها همه مسئولین دانشکده پاسخگوی سوالات دانشجویان خواهند بود.

جلسه مذکور در لینک زیر برگزار خواهد شد: