جشن دانش آموختگی ورودی سال ۹۷

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، جشن دانش­ آموختگی ورودی های ۱۳۹۷ در روز شنبه مورخ۱۴۰۱/۱۱/۰۱  ساعت ۱۴ الی ۱۷در سالن شهید تهرانی مقدم برگزار شد. در ابتدای مراسم و با حضور تعدادی از دانش آموختگان و مسئولین دانشگاه، تجدید میثاق با شهدا انجام شد، سپس با تلاوتی چند از آیات قرآن کریم، جشن دانش ­آموختگی با حضور تعدادی از خانواده­ ها آغاز شد. سپس جناب آقای دکتر مهدی نژاد رئیس محترم دانشگاه ضمن تبریک به دانش­ آموختگان دانشگاه به بیان ارزش­ های مقام معلمی پرداختند و برای معلمان دانش آموخته آرزوی توفیق کردند. در ادامه حاج آقا فضلعلی مسئول محترم  دفتر نهاد مقام معظم رهبری با قرائت شعری از فرودسی، دانش­ آموختگان را به دریایی از دانش تشبیه کردند. همچنین کلیپ­ هایی از خاطرات و مصاحبه دانشجویان پخش و مسابقه ه­ای مفرح برای دانشجویان برگزار شد. سپس آقای حامد محضرنیا چند قطعه موسیقی با حال هوای ملی و دینی اجرا کردند. برنامه با آئین پرچم­ سپاری و قرائت سوگند نامه ادامه یافت. در پایان از نفرات شایسته و زوج ­های متاهل دانشگاه با اهدای جوایزی توسط هیات رئیسه دانشگاه تقدیر به عمل آمد. شایان ذکر است، اجرای مراسم این جشن بر عهده آقای روا از مجریان توانمند صدا و سیما بود.