جذب حدود ۶۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

به گزارش دفتر همکاریهای علمی و روابط بین الملل دانشگاه رجایی و به نقل از دکتر قربانی، پس از تصویب بورس دانشگاه شهید رجایی با عنوان “بورس رجایی” توسط هیات امنا دانشگاه و اختصاص بودجه ۴ میلیاردی از طرف وزیر محترم آموزش و پرورش به منظور بورس دانشجو معلمان کشورهای همسایه، دانشگاه فعالیت خود در قالب منعکس کردن این اخبار در پایگاه های مربوطه و ایجاد ارتباط با رایزن های فرهنگی و سفرای کشورهای همسایه را شروع کرد و تاکنون با درخواست حدود ۶۰ نفر از متقاضیان پس از بررسی تخصصی در گروه های آموزسی مربوطه موافقت به عمل آمده است. وی خاطر نشان کرد در سالهای گذشته نیز دانشجویانی از کشورهای همسایه  در این دانشگاه تحصیل کردند ولی این رخداد برای اولین بار در تاریخ دانشگاه اتفاق می افتد که دانشگاه به طور مستقل و تحت عنوان بورسنامه دانشجو پذیرش میکند. ایشان افزودند در حال حاضر اکثر این دانشجویان فارسی زبان و از کشور افغانستان هستند ولی از چند ماه قبل مکاتباتی با کشورهای تاجیکستان و عراق نیز آغاز شده است به طوری که رایزن فرهنگی عراقی در دانشگاه هم حضور پیدا کردند و نقاط مشترک قابل قبولی هم حاصل شد. وی افزود انشالله به زودی ارتباط با سایر کشورها را نیز به سرانجام خواهیم رساند تا علاوه بر کشورهای یاد شده، از کشورهای غیر فارسی زبان نیز دانشجو پذیرش شود. مدیر روابط بین الملل در آخر یادآور شدند که ارتباطات بین المللی گامی موثر در رتبه بندی دانشگاه ها در نظام های رتبه بندی بین المللی است که به فضل الهی در سال های اخیر شاهد رشد چشمگیر دانشگاه رجایی در این پاگاه ها بوده ایم. دکتر قربانی در خاتمه اذعان داشتند قرارگیری نام هشت تن از اساتید این دانشگاه در فهرست دانشمندان دو درصد دنیا، نشان از پیشرفت و ارتباطات بین المللی داشگاه دارد که امیدوارم در آینده نزدیک، در فهرست بهترین دانشگاه های تربیت دبیر در بین کشورهای منطقه چه از نظر آموزشی و چه از نظر پژوهشی و تربیت دبیران شایسته برای میهن عزیز باشیم.

دفتر همکاری های علمی و امور بین الملل دانشگاه  شهید رجایی

کد خبر: ۱۴۰۰۰۸۲۵۰۵