اداره رفاه دانشجویان خبر داد:

قابل توجه کلیه دانشجویان روزانه و شبانه

به منظور جمع آوری اطلاعات متقاضیان وام و تسهیل در ارائه خدمات دانشجویی در سامانه صندوق رفاه دانشجویان، امکان ثبت تقاضای وام های دانشجویی(شهریه،تحصیلی،مسکن،ودیعه مسکن،ضروری، ازدواج، زیارت و ویژه دکتری) فراهم گردیده است . لذا با عنایت به اینکه ارائه تسهیلات منوط به ثبت نام اولیه دانشجو در پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس http://bp.swf.ir (ورود به پورتال فاز ۲)  بوده، خواهشمند است کلیه دانشجویان متقاضی نسبت به ثبت اطلاعات فردی و درخواست وام از تاریخ ۹۶/۰۶/۱۵ لغایت ۹۶/۰۷/۱۲ برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ اقدام نمایند. بدیهی است دانشجویانی که نسبت به ثبت نام اولیه در سامانه اقدام نمایند در اولویت پرداخت قرار خواهد گرفت.

*لازم به ذکر است جهت تایید نهایی وام های ثبت شده دانشجویان ،  تکمیل آدرس در پورتال دانشجویی صندوق رفاه و ارائه مدارک موردنیاز هر وام به اداره رفاه دانشجویان الزامی می باشد.    ( مدارک هر وام درلینک دانلود قوانین صندوق رفاه موجود است).

*کلیه دانشجویان موظفند قوانین مربوط به دریافت و بازپرداخت وام های دانشجویی را که در سایت مربوطه بارگذاری شده است را به دقت مطالعه نمایند.

اداره رفاه دانشجویان

راهنمای ثبت نام