تکمیلی دوم: تحویل پروژه های کارشناسی دانشکده مهندسی کامپیوتر

موارد زیر برای تکمیل نحوه تحویل پروژه های کارشناسی به اطلاع اساتید و دانشجویان محترم می رسد:

۱- تحویل پروژه ها به صورت غیرحضوری با ابزارهایی مانند اسکایپ است که دانشجو باید در یک تایم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ای به استاد راهنما و داور ارائه را انجام دهد.
۲- دانشجویان باید جلسه ارائه غیرحضوری خود را ضبط کنند و فایل آن را به همراه مستندات پروژه خود تحویل دکتر امیری دهند. عدم ارایه فایل به منزله عدم دفاع دانشجو است.

۳- علاوه بر مورد بالا، دانشجویان باید یک فایل ویدیویی کوتاه برای پرزنت موضوع خود آماده کنند و آن را برای دکتر امیری ارسال کنند تا ایشان آن را در کانال تلگرامی که متعاقبا اطلاع رسانی می شود، بارگذاری کنند. این کار به منظور اطلاع رسانی اساتید و سایر دانشجویان برای پروژه ها صورت می گیرد.
۴- برای دفاع پروژه ها  زمان انتهای مهرماه در نظر گرفته شده است که جزء ترم گذشته محسوب می شود.
۵- ليست پروژه هايي كه در جدول زير آمده است، توسط اساتيد راهنما مورد تاييد اتمام كار قرار گرفته است. اين دانشجويان با هماهنگي با استاد داور بايد تا انتهاي مهرماه دفاع غيرحضوري خود را انجام دهند.

استاد داور  استاد راهنما  اعضاي گروه عنوان پروژه
 دكتر نوراله     دكتر ترابي  ويدا برزگران پياده سازي يك معكوس كننده در نظام عددي مانده اي
 دكتر نوراله     دكتر ترابي رضا دهمرده-فرامرزآقاجاني-رسول  ارجمند طراحي و پياده سازي يك برنامه كاربردي براي حسابداري
         دكتر صفخاني  دكتر پازوكي  كوثر طالبي مقايسه ي تكنولوژي هاي مختلف توسعه واسط كاربري نرم افزارهاي موبايلي