تقدیر معاونت دانشجویی از پرسنل زحمتکش سلف مرکزی دانشگاه

به گزارش اداره رفاه و تغذیه دانشجویی؛ در روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱/۸/۲۵ باحضور جمعی از پرسنل معاونت دانشجویی و معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در سلف مرکزی از زحمات پرسنل خدوم این واحد مرکزی تقدیر بعمل آمد.

در این جلسه آقای دکتر طهماسبی سرپرست معاونت دانشجویی ضمن تقدیر و تشکر از این عزیزان نکاتی را جهت هرچه بهتر شدن وضعیت موجود ارائه نمودند، سپس خاطر نشان کردند؛ به یاری خداوند متعال این برنامه به صورت دوره ­ای برگزار و ضمن رفع مشکلات احتمالی پرسنل و آشپزخانه از تعدادی از این عزیزان تقدیر بعمل خواهد آمد.

در ادامه جلسه آقای دکتر صلواتی معاون فرهنگی و اجتماعی ضمن بیان رهنمود­های لازم، دیدگاههای خود را در زمینه فرهنگی تغذیه و لزوم بهره­ مندی از آموزه­ های اسلامی ارائه نمودند.

سپس آقای دکتر شیری مدیر امور دانشجویی نکاتی را در زمینه پخت و توزیع غذا ارائه نمودند و در خاتمه جلسه به سه نفر از زحمتکشان این مجموعه هدایایی تقدیم گردید.