تقدیر از خانم دکتر صفخانی به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده مهندسی کامپیوتر و پژوهشگر شایسته تقدیر دانشگاه در سال ۱۳۹۹

روز دوشنبه ۱ دی ماه ۱۳۹۹ در حاشیه جلسه شورای دانشگاه، از برگزیدگان هفته پژوهش و فناوری سال ۹۹ تقدیر به عمل آمد. در این مراسم که با حضور رئیس محترم دانشگاه و اعضای شورای دانشگاه برگزار گردید، با تقدیم تندیس و لوح تقدیر از برترین­ های پژوهش و فناوری دانشگاه در سال ۱۳۹۹ تقدیر شد. در این جلسه از خانم دکتر صفخانی به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده مهندسی کامپیوتر و پژوهشگر شایسته تقدیر دانشگاه در سال ۱۳۹۹  تقدیر به عمل آمد.

خانم دکتر صفخانی عضو هیئت علمی گروه نرم افزار دانشکده مهندسی کامپیوتر هستند. زمینه ­های تحقیقاتی ایشان، تحلیل و طراحی الگوریتم­ های رمز، تحلیل و طراحی پروتکل ­های امنیتی، امنیت اینترنت اشیا و …است.