تشکیل کارگروه ارتقای سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از آقای دکتر ابوالفضل سلطانی، رئیس دفتر نظارت، ارزیابی و پاسخگویی به شکایات، کلیات تشکیل کارگروه ارتقای سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم در نشست هیات رئیسه دانشگاه به تصویب رسید. دکتر سلطانی با ذکر این خبر افزود: دفتر نظارت، ارزیابی و پاسخگویی به شکایات در  دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در همین راستا به جهت ارتباط مستقیم و غیرمستقیم با ارباب­ رجوع و دریافت کنندگان خدمات، اقدام به راه ­اندازی سامانه “نظرسنجی از ارباب ­رجوع” به نشانی https://www.sru.ac.ir/arzyabi/ کرده است که مراجعان می توانند ضمن اعلام نظر در خصوص کیفیت ارائه خدمات در بخش­ های مختلف دانشگاه در صورت مشاهده موارد، نقصان عملکردها و فساد اداری آن را گزارش دهند.

وی اضافه کرد: با عنایت به اینکه یکی از شاخص­ های عمومی ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی ارتقای سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم و جلب رضايت ارباب رجوع در نظام اداری می­ باشد لذا پیشنهاد تشکیل کارگروه ارتقای سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم در بیست و هفتمین نشست هیات رئیسه دانشگاه طرح، و با حمایت ریاست محترم دانشگاه به تصویب رسید.

رئیس دفتر نظارت، ارزیابی و پاسخگویی به شکایات، وظایف کارگروه ارتقای سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم را به شرح زیر توصیف نمود:

• تدوین شاخص های سلامت و سنجش و پایش میزان سلامت و فساد اداری.
  • تهیه، تدوین و ابلاغ دستورالعمل اجرایی ارتقای سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم
  • تهیه، تدوین و ابلاغ برنامه ­های سالیانه ارتقای سلامت اداری
  • تهیه گزارشات تحلیل نتایج اندازه گیري میزان سلامت اداري به صورت کلی و موردي و انعکاس به مدیران و کارمندان در بازه­های زمانی مشخص
  • طراحی و اجراي برنامه هاي پیشگیرانه و مقابله با فساد، اعلام قوت ها و ضعف ها و ارائه پیشنهاد به حوزه های مربوطه
  • انجام بازرسی مداوم از میزان توفیق حوزه ­های مختلف کاری در بهبود عملکرد
  • بازنگری در قوانین و مقررات با رویکرد پیشگیری، بازدارندگی و برخورد قاطع با متخلفان
  • تدوین اولویت­های آموزشی مدیران و کارکنان در راستای طرح ارتقای سلامت اداری
  • شفاف سازی انجام امور و فعالیت ها و افزایش پاسخگویی

وی ابراز امیدواری نمود با رعایت اصول ۱۲ گانه حاکم بر نقشه ملی پیشگیری و مقابله با فساد اداری و اقتصادی و به خصوص بحث تعارض منافع، مسیر رشد دانشگاه بیش از گذشته هموار گردد.