🔴 #اطلاعیه جدید و تکمیلی: اساس‌نامهٔ انجمن دانش‌آموختگان اصلاح شد.

🔵 معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی خبر داد؛

🔷 همانطور که سابقاً اطلاع‌رسانی شد، اصلاحیهٔ اساسنامه در تاریخ ۰۶/۰۷/۱۴۰۱ به هیأت محترم رئیسهٔ دانشگاه ارسال شد.

🔹 پس از رایزنی‌های لازم و ویرایش‌های ضروری، سرانجام خوشبختانه در تاریخ ۲۰/۰۷/۱۴۰۱ موافقت کامل دانشگاه با اصلاحیه و کلیات اساسنامهٔ جدید، به انجمن ابلاغ شد. ✅

🔹 در نتیجه هیأت مؤسس درنظر دارد مقدمات برگزاری انتخابات رسمی #شورای_مرکزی و #بازرسان را در اولین فرصت مناسب برگزار کند که زمان و مهلت آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

🔹 لذا قابل توجه است که دانش‌آموختگان عزیزی که تا کنون برای عضویت در انجمن، فرم ثبت‌نام را تکمیل ننموده‌اند، در اسرع وقت به این امر مهم مبادرت ورزند.

🔹 لازم‌به‌ذکر است که لیست کاندیداهای انتخابات دوباره به‌روزرسانی خواهد شد.

⁉️ شما می‌توانید هرگونه سؤال و یا ابهام احتمالی خود را به آدرس ایمیل زیر 👇 ارسال بفرمایید که در اسرع وقت بدان پاسخ داده خواهد شد:
📧 alumnisru@gmail.com

🔄 #همرسانی_کنید و از دوستان دانش‌آموختهٔ خود #دعوت_کنید.