تاسیس شورای سیاست گذاری صلاحیت های معلمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

رئیس دانشکده علوم انسانی خبر داد:

تاسیس شورای سیاست گذاری صلاحیت های معلمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در جلسه شورای دانشکده مورخ ۱۰/۸/۱۴۰۰، به اتفاق آراء به تصویب رسید.

تاسیس این شورا در راستای حمایت ارکان دانشگاه از ارتقاء کیفیت موضوع صلاحیت های معلمی هنرآموزان و دانشجومعلمان دانشگاه صورت گرفت. فلسفه تشکیل این شورا با توجه به ماوریت های دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، در جهت تربیت نیروی انسانی کارآمد مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش بوده و به دنبال ایجاد ساز و کارهایی پویا و بروز، متناسب با ماموریت های تعریف شده و برنامه ریزی دقیق علمی می باشند. ریاست محترم دانشگاه به عنوان رئیس شورا، رئیس دانشکده علوم انسانی به عنوان دبیر و اعضاء شورا ترکیبی از اساتید با سابقه دانشکده ها می باشد. از وظایف شورای مذکور می توان به ارزشیابی و بازبینی دروس ارائه شده صلاحیت های حرفه ای، نظارت بر ارائه بهینه دروس صلاحیت معلمی و کارورزی، تعامل مثبت و سازنده با شورای برنامه ریزی آموزش دانشگاه و کارگروه های مربوطه در وزارت آموزش و پرورش و … می باشد.