بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه به مناسبت هفته گرامیداشت بسیج

کانون بسیج اساتید دانشگاه، به مناسبت هفته گرامیداشت بسیج، بیانیه ای به شرح زیر ارائه و صادر کرد:

خدمت به مردم و انقلاب، بالاترین وظیفه بسیج است.

بسیج فرهنگ متعالی اسلام است که در انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و بویژه در ۸ سال دفاع مقدس، جلوه ای درخشان و کم نظیر داشت و برکات این شجره طیبه بعد از دفاع مقدس نیز کماکان منشا خیرات  و برکات فراوان است. ضمن تبریک هفته بسیج به همه بسیجیان و بویژه اساتید عزیز که در جبهه جهاد علمی در تلاش هستند، و آرزون بهروزی برای جامعه بشری به ویژه ملت شریف ایران که نام بسیج را در دنیا جلوه بخشیدند، یادآور میشویم که بسیج میوه انقلابی است که با خون مقدس صدها هزار شهید رشید به ثمر نشست و قوت گرفت و از دل این شجره طیبه هزاران میوه خوش طعم خدمت به ثمر رسید.

کانون بسیج اساتید دانشگاه شهید رجائی ضمن گرامیداشت این هفته به همه اساتید معزز بسیجی، بزرگترین رسالت خود را تلاش برای بهبود کیفیت و کمیت پرورش دانشجومعلمان این دانشگاه میداند که افسران جبهه تعلیم و تربیت کشور خواهند بود.