برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مواد اشتعال زا، اطفاء حریق و ایمنی عمومی

به گزارش دفتر معاونت دانشجویی دانشگاه، کارگاه تئوری و عملی اطفاء حریق با برنامه ریزی مرکز بهداشت ،درمان و مشاوره دانشگاه  و با همکاری ایستگاه آتش نشانی شماره ۳۶ تهران بزرگ ، به منظور افزایش آگاهی و عکس العمل مناسب در مواجهه با حوادث مربوط به  آتش سوزی و افزایش مهارتهای عمومی پرسنل این دانشگاه با کلیات مفاهیم ایمنی و آتش نشانی و فراگیری راهکارهای جلوگیری از توسعه حریق و کنترل آن در شرایط اضطراری روز یکشنبه مورخه ۱۴۰۰/۱۲/۱۵  با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، برگزار گردید.
در این دوره آموزشی، آقای شهسواری کارشناس محترم آتش نشانی ، آموزش کامل در خصوص آشنایی با حریق، انواع مواد اشتعال زا و انواع خاموش کننده ها و کارایی هر یک از آنها، نحوه استفاده از کپسول های آتش نشانی و مهار و اطفاء حریق  بصورت تئوری و عملی، ارائه دادند.

ایشان در ادامه ی آموزشهای ایمنی خاطر نشان کردند: آتش سوزی یکی از محتمل ترین حوادث در جامعه و سطوح مختلف است و در صورت عدم اقدام به موقع ، استفاده نکردن روش های پیشگیرانه مناسب و آشنا نبودن به فنون دفاع و خاموش کردن آتش وعدم کنترل سریع وصحیح، هزینه های جانی و مالی فراوانی را به بار خواهد آورد.

در پایان تعدادی از کارکنان شرکت کننده به صورت عملی، نحوه کار با کپسول های آتش نشانی و  اطفاء حریق را اجراء کردند.