برگزاری پودمان تخصصی پذیرفته شدگان دوره یکساله مهارت آموزی معلمی تربیت بدنی فرهنگیان در دانشکده علوم ورزشی

کلاس های تخصصی پذیرفته شدگان دوره یکساله مهارت آموزی معلمی تربیت بدنی هنرستان ها در تابستان ۱۴۰۰ در دروس تخصصی ۱ ، تخصصی ۲  ، تخصصی ۳ ، فناوری آموزش در رشته تربیت بدنی و تحلیل محتوای کتب تربیت بدنی برگزار شد.

این دروس توسط اساتید دانشکده علوم ورزشی جناب آقایان دکتر صالحی ، دکتر رحیمی زاده ، دکتر رحیمی و خانم آتشگاهیان به سرپرستی خانم دکتر بقائیان به انجام رسید.

در تابستان امسال این کلاس ها در ۴ هفته آموزشی (۱۶ مرداد الی ۱۵ شهریور ماه) به صورت ۳۲ ساعت تدریس مجازی در سامانه LMS  دانشگاه تشکیل شد.

لازم به ذکر است این دوره ها در دو بخش پداگوژی و تخصصی برگزار می شود که مسئولیت برنامه ریزی و برگزاری دروس به عهده گروه های تخصصی است.