برگزاری نشست مشترک معاونت پژوهش و فناوری با اعضای شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده مهندسی مکانیک

در روز چهارشنبه مورخ ۱۲ آذر ۱۳۹۹ نشست مشترک معاونت پژوهش و فناوری با اعضای شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده مهندسی مکانیک به صورت مجازی برگزار گردید. در این جلسه ابتدا معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گزارشی از وضعیت تولیدات علمی دانشگاه ارائه دادند. سپس معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده، آقای دکتر شاه قلی، به ارائه گزارش جامعی از فعالیتهای پژوهشی در دانشکده مهندسی مکانیک پرداختند. در این جلسه دغدغه های پژوهشی اساتید این دانشکده به مدیران حوزه پژوهش انتقال داده شد و پیرامون تولیدات علمی این دانشکده بحث و تبادل نظر شد. یکی از فعالیت های شاخص این دانشکده رشد کمی و کیفی تولیدات علمی در سال ۹۸ بود. در سال ۹۷، سرانه انتشار مقاله در مجلات JCR به ازای هر استاد، ۱٫۴۲ بود که این عدد در سال ۹۸ به ۱٫۹۲ رسیده است. در زمینه چاپ انتشار مقاله در مجلات با نمایه Scopus  نیز  سرانه از عدد ۱٫۵۸ در سال ۹۷ به  ۲٫۰۸ در سال ۹۸ رسیده است. مجموع تعداد طرحهای برون دانشگاهی این دانشکده در سالهای ۹۷ و ۹۸ نیز ۶ طرح است که درمقایسه با دانشکده های دیگر جایگاه مناسبی دارد. معاون پژوهش و فناوری دانشگاه از زحمات ریاست دانشکده مهندسی مهندسی مکانیک، جناب آقای دکتر علیگودرز و اعضای هیات علمی این دانشکده تشکرو قدردانی به عمل آوردند.