برگزاری نشست مشترک روسای دانشگاه های تربیت دبیر شهید رجایی و صنعتی شریف

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، عصر روز سه شنبه ۲۱ آذر ماه، نشست مشترک روسای دو دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و صنعتی شریف برگزار شد. در این جلسه که با حضور دکتر جمال الدین مهدی نژاد سرپرست دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، دکتر روشن احمدی سرپرست معاونت دانشجویی، دکتر ایوب اسماعیل پور معاون اداری و مالی، مهندس اذر کیش مدیر طرح و برنامه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، همچنین دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و دکتر بهمن آبادی معاون دانشجویی این دانشگاه برگزار شد، طرفین در خصوص همکاری های بین دو دانشگاه در خصوص تامین، تهاتر و بهسازی فضاهای اقامتی برای دانشجویان به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در این جلسه مقرر شد دو طرف با تشکیل کارگروه مشترک و برگزاری جلسات هفتگی، به شناسایی ظرفیت های موجود اطراف دانشگاه پرداخته و شرایط استفاده از آنها را در اسرع وقت فراهم‌نمایند.