برگزاری مراسم هفته پژوهش ۱۴۰۱ دانشکده علوم انسانی

جلسه هفته پژوهش دانشکده علوم انسانی امروز دوشنبه مورخ ۵ دی ماه در سالن جلسات دانشکده علوم انسانی از سال ۱۲:۳۰ برگزار گردید
در ایتدا آقای دکتر طهماسبی پور ( رئیس دانشکده )ضمن خیر مقدم به اساتید، اعلام نمود که دلیل برگزاری این جلسه در این روز، مجازی شدن آموزش در هفته گذشته بود.
همچنین در مورد کاربست پژوهش ها در محیط دانشگاهی مواردی را مطرح نمود و سپس سرکار خانم دکتر خالوندی(معاون پژوهشی دانشکده)، گزارش فعالیت های و عملکرد یک سال اخیر دانشکده را بیان نمود.
سپس آقای دکتر صالح صدق پور در مورد پژوهش کیفی مطالبی را ایراد نمودند
در انتها از اساتید پژوهشگر برتر دانشکده علوم انسانی جناب آقای دکتر صالح صدق پور و سرکار خانم دکتر رحیمی با اهداء لوح و هدیه یادبود تقدیر و تشکر به عمل آمد.
لازم به ذکر است استاد برتر پژوهشی دانشکده، جناب آقای دکتر عترت دوست هستند که در هفته پژوهش، توسط مقام عالی وزارت مورد تقدیر قرار گرفتند.