برگزاری مراسم بزرگداشت هفته پژوهش در دانشکده علوم ورزشی

مراسم بزرگداشت هفته پژوهش دانشکده علوم ورزشی بصورت حضوری – مجازی در سالن اجتماعات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه روز سه شنبه ۲۳/۹/۱۴۰۰ از ساعت ۱۰ تا ۱۲ برگزار شد.

در این مراسم که با تلاوت آیات قرآن کریم توسط آقای مهندس حسن فارسیجانی (کارشناس آموزش دانشکده) و پخش سرود جمهوری اسلامی آغاز شد ، دکتر مجید کاشف رئیس دانشکده عرض خیر مقدم کوتاهی داشتند و پس از پخش کلیپ معرفی دانشکده ، آقای دکتر محمد شمس اسفند آبادی معاون محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه در خصوص پژوهش موفق سخنرانی بسیار ارزشمندی ارائه نمودند. در ادامه از زحمات خانم دکتر فرشته  شهیدی در مدت تصدی معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه تقدیر شد و گزارش نهایی فعالیت های پژوهشی دانشکده در قالب یک کلیپ ارائه گردید. در بخش دیگری از جلسه از تعدادی از مسئولین امور خدماتی و فنی و عمرانی دانشگاه آقایان غلامحسن حمیدی، علی مرآتی و امیر عسگری بخاطر همکاری موثر در امور عمرانی دانشکده تقدیر شد. از خانم دکتر معصومه بقائیان بخاطر همکاری موثر در مدت مسئولیت در گروه و از آقای دکتر هادی صمدی بخاطر تلاش موثر در مدت مسئولیت معاونت دانشکده و نیز پرسنل زحمتکش دانشکده خانم بهار زند وکیلی، حسن رحیم پور، مهناز محمدی، سجاد کرمی پناه، حسن فارسیجانی و امیر فراستی تقدیر گردید. دو نفر از اساتید جدید جذب شده آقای دکتر محمد کلانتریان و خانم دکتر آرزو اسکندری معرفی شدند و سپس از اساتید پژوهشگر برتر ، شاخص و پر تلاش آقایان دکتر امیر حسین منظمی ، دکتر عباس نظریان، دکتر مجید کاشف، و دکتر میثم رحیمی زاده تقدیر شد. همچنین از دانشجویان پر تلاش دانشکده شامل آقایان مجتبی صادق قمی ، نیما صحرایی و حمید رضا عابدینی و خانم ها سمیه ناصری ، مهر نوش طاهری ، فرناز مهر افزا ، خانم خانویردی و سوسن تیموری قدردانی شد. این مراسم از طریق سامانه LMS  دانشگاه برای دانشجویان و اساتید علاقه مند بصورت مجازی پخش شد. مجری مراسم نیز آقای دکتر لطفی (معاون پژوهشی و فناوری دانشکده) بودند.