برگزاری دومین دوره مسابقات برنامه نویسی «رجاپینگ» از سوی انجمن برنامه نویسی دانشکده مهندسی کامپیوتر

به گزارش روابط عمومی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه دبیر شهید رجائی، دومین دوره از مسابقات برنامه نویسی «رجاپینگ»، در صبح امروز، پنجشنبه، مورخ ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ در محل دانشکده مهندسی کامپیوتر برگزار و علاقه مندان به رقابت با یکدیگر پرداختند.

بر اساس این گزارش، دومین دوره از مسابقات برنامه نویسی رجاپینگ، براساس برنامه ریزی های انجام شده از سوی انجمن برنامه نویسی دانشکده مهندسی کامپیوتر و با حضور علاقه مندان و دانشجویان دانشکده های کامپیوتر، مکانیک، برق، معماری و شهرسازی و علوم پایه و دانشکده مهندسی مواد  در صبح روز پنجشنبه؛ مورخ ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ برگزار و ثبت نام کنندگان با یکدیگر به رقابت پرداختند.

شایان ذکر است پیش از برگزاری مسابقه مذکور، جهت آمادگی شرکت کنندگان برای مسابقه اصلی، ورکشاپ رجاپینگ به صورت مجازی برگزار شد.

با توجه به استقبال خوب دانشجویان از مسابقه، نتیجه آن به زودی اطلاع رسانی و از برگزیدگان به نحوه شایسته ای تجلیل خواهد شد.