برگزاری دومین جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد

روز شنبه ۱۳ آبانماه ۱۴۰۲ دومین جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی ۱۴۰۲ دانشکده عمران مختص رشته های نقشه برداری-GIS و نقشه برداری-RS برگزار گردید.
در این جلسه رئیس و معاونین دانشکده و مدیر گروه مهدسی نقشه برداری به همراه آقای دکتر شیرازیان از اعضای هیأت علمی گروه نقشه برداری حضور داشتند. در این جلسه ابتدا آقای دکتر مظلوم -رئیس دانشکده- ورود دانشجویان حاضر به دانشگاه شهید رجایی را تبریک گفت. سپس دکرت حسینعلی -معاون آمورشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده- با ارائه یک ویدئوکلیپ و یک فایل پاورپوینت ضمن معرفی اجمالی دانشگاه، نکات ضروری آموزشی را متذکر شدو در سرکار خانم دکتر طبیب محمودی -مدیر گروه نقشه برداری- مواردی را درباره تحصیل دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد مطرح نمود. در انتها آقای دکتر شیرازیان حوزه های پژوهشی خود را مطح نمود و جلسه با پرسش و پاسخ و یک پذیرایی مختصر پایان پذیرفت.
در ادامه، تصاویری از این جلسه قابل ملاحظه است: