آغاز مسابقات فوتسال بین دانشکده ای، جام گرامیداشت شهید طهرانی مقدم و ۷۰ شهید والامقام دانشگاه

به گزارش اداره تربیت بدنی دانشگاه، مسابقات فوتسال بین دانشکده ای گرامی داشت شهید طهرانی مقدم و ۷۰ شهید والامقام دانشگاه با رقابت تیم های منتخب از ۹ دانشکده با همکاری انجمن تخصصی فوتبال در حال برگزاری است. این مسابقات با حضور تیم های فوتسال دانشجویی از دانشکده های معماری و شهرسازی ،عمران، علوم پایه، علوم ورزشی، علوم انسانی، مواد و علوم میان رشته ای، مکانیک، برق و کامپیوتر در قالب دو گروه برنامه ریزی و اجرا می شود. مدیریت این دوره از مسابقات به عهده آقای دکتر کلانتریان بوده و گروه دانشجویی همکار انجمن تخصصی فوتسال، ایشان را در برگزاری مسابقات یاری می نمایند.

اداره تربیت بدنی ضمن تقدیر از مسوولین محترم دانشکده ها از دانشجویان و همکاران محترم دانشگاهی برای تماشای بازی ها دعوت به عمل می آورد.